perjantai 4. toukokuuta 2012

Kookospaahtovanukas - Coconut Flan


Kookospaahtovanukas



3 dl täysmaitoa
1 purkki (n. 3 dl) kondensoitua maitoa
3 kananmunaa
4 keltuaista
2 tl vaniljasokeria
2 dl kookoshiutaleita



Pinnalle:
mangohilloa 
mangoviipaleita (tuoreita tai säilyke)
kookoshiutaleita



Vatkaa kananmunat kulhossa ja lisää molemmat maidot ja vaniljasokeri. Lisää kookos ja kaada vuokaan. Aseta vuoka suurempaan paistoastiaan ja lisää siihen vettä n. 3 cm syvyydeltä.


Paista 170ºC n. 30-35 minuuttia, kunnes keskelle vuokaa painettuun veitseen ei jää seosta. Anna jäähtyä ja pidä ainakin 2 h jääkapissa ennen tarjoilua. Koristele mangohillolla ja -viipaleilla ja lisää lopuksi pintaan kookoshiutaleita.



Coconut flan


3 dl whole milk
1 can (aproximately 3 dl) sweetened condensed milk
3 eggs
4 egg yolks
2 teaspoons vanilla sugar
2 dl flaked coconut


Garnish:
mango jam
mango slices (fresh or canned)
coconut flakes


Beat eggs in a bowl and mix in both milks and vanilla sugar. Stir in the flaked coconut and pour the mixture into the flan mold. Place the mold in a large baking pan and fill it with water to about the depth of 3 cm.


Bake in 170ºC for 30-35 minutes or until a knife inserted into the center comes out clean. Allow to cool and refrigerate at least 2 hours before serving. Garnish before serving.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...