maanantai 10. syyskuuta 2012

Ahvenanmaan pannukakku


Omena-viinimarjahillon kaveriksi tarvittiin jotain. Edellisenä päivänä jäi vähän mannapuuroa... hmmm:


Ahvenanmaan pannukakku


4 munaa
1 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
2 dl mannapuuroa (edellisen päivän jämät)
2 tl kardemummaa
5 dl maitoa
1 tl suolaa

Sekoita munat ja sokeri ja lisää puuro, jauhot ja kaurahiutaleet, kardemumma sekä suola. Lisää lopuksi maito sekoittaen hyvin. Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista n. 200 asteessa (25 minuuttia?), kunnes pannukakku on kiinteä ja väriltään kullanruskeaa. Rikollisesti jätin tällä kertaa kermavaahdon väliin.

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...