lauantai 13. huhtikuuta 2013

Raparperivispipuuro - Rhubarb Porridge


Jos upposi hyvin eilinen taco, niin ihana oli tämän aamun aamupalakin. Olen tainnut joskus aiemminkin hehkuttaa tästä raparperivispipuurosta, mutta se on kyllä ihanaa. Puuron teen kaupasta saatavalla raparperisoseella, sitä on vain kovin vaikea löytää (kuulemma sesonkituotteena paikallisessa Citymarketissa, mutta ilmeisesti anelujen takia ovat sitä nyt ottaneet muulloinkin kuin vain tilatessani ;). Täältä löytyy raparperivispipuuron resepti.

Aurinko on kadonnut jonnekin, mutta ilmeisesti yöpakkaset alkavat olla takana, joten kai se kevät sieltä on tulossa. Siksi onkin hyvä lähteä Kevätmessuille huomenna! Onko muita menijöitä / kävijöitä?

Made this Rhubarb Porridge this morning for breakfast, it too is lovely! Tomorrow I'll be going to the Spring Fair so maybe finally it will begin to really be spring!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...